Yritys

Etelä-Suomen rakennus- ja remontointipalvelu on kumppanisi asunnon kunnostamiseen ja uudistamiseen Kanta-Hämeen alueella. 

Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta saatte käyttöönne asunnon remontointiin, stailaukseen tai vaikkapa sen myymiseen kaikki tarvittavat palvelut. Avainsanamme ovat joustavuus ja laadukkuus, joten toimimme yhteistyössä paikallisten ja luotettavien kumppaneiden kanssa. Tarjoamme ja asennamme laadukkaat ja tyylikkäät kalusteet ja teemme kaiken työmme tasokkaasti ja asiakkaan toiveita kunnioittaen. Meidän kanssamme vältät ristkit ja tiedät tarkasti mitä ostat.

Remontoimme kaiken kokoisia asuntokohteita. Teemme pienet pintaremontit ja stailaamme kohteet ammattisuunnittelijan avulla sekä työstämme vaikka koko asunnon saneerauksen lattiasta kattoon aina käyttövesisaneerausta myöden. Hallitsemme koko projektin niin, että asiakkaillemme ei tule turhaa odotusta tai yllätyksiä projektin aikana. Kuuntelemme toiveitanne ja toteutamme remontin myös muuttuvien tarpeidenne mukaan joustavasti.

Palvelemme asiakkaitamme Kanta-Hämeessä ja sen lähialueilla. Jos asunnon uudistaminen tasokkaalla ja tehokkaalla pintaremontilla on ajankohtaista, ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous kohteeseesi!