Keittiöt ja kodinhoitohuoneet

Keittiö ja kodinhoitotilat ovat keskeisessä asemassa asunnon viihtyvyyden ja toimivuuden osalta. Nykyaikaiset ratkaisut tuovat helpotusta epäkäytännöllisiin ja vanhoihin tiloihin ja mittatilauksena toimitetut kalusteet säästävät asunnon neliöitä. Avaruutta ja toimivuutta saadaan myös laadukkailla liukuovilla, joilla voidaan tehostaa säilytystilojen toimivuutta ja saada lisää liikkumatilaa.

Suunnittelemme ja asennamme Juliska -kalusteet keittiöhin ja muihin kodin teknisiin tiloihin. Uuden keittiön suunnittelussa sinua auttavat ammattilaiset ja kalusteet toimitetaan takuuvarmasti millilleen sopivina. Juliskan keittiöt eivät ole valintoja vakiomallistosta, vaan aina asiakkaan omien mieltymysten mukaisia, täysin räätälöityjä ratkaisuja.

Saman katon alta saatte keittiö- ja kodinhoitohuoneiden remonttien yhteydessä kaikki putkitöistä viimeiseen sähköliitännän ruuviin asti. Kumppaniverkostomme ansiosta sähkö- ja LVI-asennukset suoritetaan turvallisesti ja asianmukaisesti. Ja tiesitkö, että nämä kaikki työt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin?

Kun asuntosi kaipaa uutta kalustusta, ota yhteyttä meihin!

MIKSI KEITTIÖREMONTTI KANNATTAA?

  • Lisää säilytystilaa pieniin ja epäkäytännöllisiin tiloihin
  • Mitoitetuilla kalusteilla lisää tilaa asuntoon
  • Helppohoitoiset pinnat laadukkaista materiaaleista
  • Asunnon arvo ja käyttömukavuus kasvaa
  • Oikein tehdyillä ratkaisuilla turvaat asunnon kuntoa

  Kiinnostuitko?

Meihin saat parhaiten yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.